Få det fulde overblik over markedet for revision i Danmark!

09. september, 2019

eStatistik og Dataminds har i samarbejde udviklet et nyt værktøj til revisorbranchen – Danmarks mest transparente branche. Med værktøjet kan du både få det store overblik og gå helt ned i detaljen – til den enkelte revisor og dennes kunder. Vi kalder det ’Revision i Danmark’, og vi vil med dette redskab gøre branchen endnu mere gennemsigtig!

Forestil dig, at du kan følge dine kunders bevægelser. Hvilken revisor havde de før, de blev din kunde? Og skulle de finde på at skifte revisor, hvor skifter de så hen? Hvilket revisionsfirma har de mest loyale kunder, og hvem skaber flest nye kunder?

Måske har dit revisionsfirma en særlig kompetence indenfor en bestemt branche – ’Revision i Danmark’ giver det fulde brancheoverblik. Hvilke virksomheder er der i branchen, og hvem har de som revisor? Hvilket revisionsfirma har flest kunder indenfor branchen, og hvem løber med de største?

’Revision i Danmark’ giver også mulighed for at dykke ned i geografien. Branchen er i høj grad lokalt forankret med store geografiske forskelle. ’Revision i Danmark’ giver et billede af markedslederne i alle landets kommuner. Hvor store er de i forhold til konkurrenterne, og hvilke brancher er de specialiseret indenfor? Dermed har du et meget værdifuldt redskab til at vurdere konkurrencen på markedet – lokalt og nationalt.

Sådan kan man blive ved - mulighederne er mildest talt talrige!

Følg den enkelte revisor og dennes kunder… eller det enkelte firma og dettes revisionsfirma

Revisionsbranchen er nemlig den mest transparente branche i Danmark. Udover kundetilhørsforhold er det muligt at få oplysninger helt ned til den enkelte revisor – hvilke kunder har han/hun, hvilke har personen overtaget og fra hvem, hvor skifter revisorens kunder hen? Alt dette og meget andet kan man få svar på med et abonnement på ’Revision i Danmark’. Det hele gøres nemt ved ganske få klik med musen.

Og ikke nok med det. For værktøjet ’Revision i Danmark’ trækker på eStatistiks erhvervsdatabase, hvilket gør det muligt at lave helt særlige analyser. Som for eksempel denne her om jobfesten i revisionsbranchen, klik her.

Hold øje med hjemmesiden her, hvor der fra tid til anden vil komme analyser af revisionsmarkedet. For eksempel kigger vi nærmere på Børsens Gazeller og deres revisionsfirmaer. Vi kommer også til at kigge på iværksættervirksomheder, IT-sektoren, industrien og den fremstormende gruppe af virksomheder indenfor internethandel.